Verlicht V-bord

Verlicht V-bord

Verlicht V-bord

V-bord verlicht

Met dit verlichte V-bord of makelaarsbord trekt u, ook als het donker is, de aandacht van het publiek. Of u nu een pand in de verkoop heeft, een restaurant wilt aanprijzen of een concert wilt aankondigen; aandacht trekken is heel belangrijk. Dit kan door een website of heel traditioneel via een folder maar het valt of staat met opvallen. Maar het kan ook anders! Signframing heeft een prachtig product ontwikkeld waarbij de promotie driedimensionaal is én verlicht. De basis van dit product is een traditioneel makelaarsbord.

Makelaarsbord

Dit verlichte V-bord is zeker niet alleen voor makelaars. Denk bijvoorbeeld aan een concertaankondiging, een tijdelijke actie of aankondiging van een nieuwe kaart. Oneindig veel mogelijkheden. Het bijzondere aan dit V-bord of makelaarsbord is dat het V-bord verlicht wordt door middel van led-verlichting. Het ledpaneel wordt aan de binnenzijde met zuignappen op het raam bevestigd.  

Ledverlichting

Doordat het ledpaneel drie verschillende afmetingen heeft, is het ledpaneel voor elk bord geschikt. Ook uw bestaande borden kunnen met dit ledpaneel worden verlicht. U kunt uw bord gewoon aan de buitenkant van het raam bevestigen zoals u gewend bent. Het led-paneel wordt op dezelfde simpele wijze met zuignappen geplakt aan de binnenkant van het raam. De verlichting kan ingesteld worden in verschillende kleuren (helder wit, zacht wit of geel wit) met als optie een timer. Omdat het ledpaneel apart is van het V-bord, kan het ledpaneel meerdere malen worden gebruikt. Is de actie geweest of is het huis verkocht? Een ander V-bord ontwerpen en het ledpaneel is weer te gebruiken voor een hele nieuwe uiting. Past de afmeting van het ledpaneel toch niet? Vraag een offerte aan voor uw gewenste formaat.  

Afmetingen

Het ledpaneel is een vierkant paneel van 11, 14 of 19 cm. Iedere hoek is voorzien van een zuignap.   De ledverlichting op het ledpaneel zorgt voor een prachtig resultaat en is energiezuinig.
Geplaatst in Blog.