Blog

Nieuw duurzaam frame

Innoframe

Nieuw duurzaam frame

innoframe

Innoframe

  • Wilt u eens wat anders op uw gevel?
  • Het ronde stalen of aluminium buizenframe heeft u nu wel gezien?
  • Een duurzame oplossing voor een uiting op uw gevel?

Het Innoframe van Sign Framing biedt de oplossing!

Sign Framing voert vanaf 1 november nieuwe materialen voor het ontwerpen en maken van frames. Ons Innoframe is gemaakt van afvalhout gecombineerd met een milieuvriendelijke thermoharder. Het resultaat is een zeer duurzaam frame met uitzonderlijke mechanische eigenschappen. De levensduur is vrijwel onbeperkt. En als het frame onverhoopt overbodig is geworden dan kan het direct weer hergebruikt worden.

Uitvoeringen

Het Innoframe wordt gemaakt van vierkante buizen welke in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Op aanvraag zelfs in elke gewenste kleur.

Kleur

Het frame is standaard verkrijgbaar in 2 kleuren:
  • Naturel
  • Zwart

Afwerking

Het frame kan glad of geborsteld worden afgewerkt. Kiest u voor een geborstelde uitvoering dan heeft u een frame met een authentieke houten uitstraling.
Koppelingen
Om het frame in elkaar te zetten kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden:
Haakse verbinding
Door een haakse verbinding toe te passen krijgt het frame een strakke uitstraling. De speciaal door ons ontwikkelde binnenkoppeling zorgt er voor dat de vierkante buizen gemakkelijk te koppelen zijn. De buiskoppelingen zijn niet zichtbaar.
Opzetkoppeling
Het frame is ook te koppelen door middel van een opzetkoppeling. Deze opzetkoppeling is alleen verkrijgbaar in zwart. Door het gebruik van deze koppeling is het frame ook eenvoudig te demonteren. Ook zorgen de zwarte koppelingen voor een speels effect.

Kortom: Innoframe staat voor duurzaamheid in combinatie met een prachtig design.

Bent u geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!