Spandoekframe

Categorie:

Beschrijving

Uitvoeringen

  • Aluminium buizenframe
  • Banier
  • Blindframe
  • Containerframe
  • Dynamische driehoeksbanner
  • Triaflex

Spandoekframe

Een spandoekframe: bijna net zo veelzijdig als dat wij zijn. Het is niet voor niets een van de populairste reclameobjecten. Spandoekenframes zijn er voor verschillende doeleinden en in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan hangende en staande constructies met een rechthoekig, vierkant of rond aluminium frame. Andere veelvoorkomende benamingen voor een spandoekframe zijn reclameframe en buizenframe. Wij leveren maatwerk door het leveren van diverse afmetingen, soorten doek, bedrukking en montage. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of bel ons op en krijg direct een passend advies!
  
Aluminium buizenframe
Dit frame bestaat uit aluminium buizen incl. gegalvaniseerde buiskoppelingen met een spandoek.

Voorbeeldprijzen
200x100cm: € 140,- excl. BTW en excl. montage
  
Banier
Een enkel- of dubbelzijdig bedrukt reclamedoek gespannen tussen twee aluminium buizen en loodrecht gemonteerd op de gevel. Deze banier is eventueel ook in RVS verkrijgbaar. Optioneel is verlichting mogelijk en tegen een meerprijs is het frame ook in een RAL kleur verkrijgbaar. 

Voorbeeldprijzen
60x220cm: € 95,- excl. BTW en excl. montage
  
Containerframe
Dit frame kan eenvoudig aan een (zee)container bevestigd worden en bestaat uit een aluminium frame incl. gegalvaniseerde buiskoppelingen.
  
Blindframe (meer info)
Dit reclameobject kenmerkt zich door een lichtgewicht framesysteem welke alleen het PVC spandoek laat zien en niet de constructie (het frame) of de spanelastieken.

Voorbeeldprijzen
100 x 100cm: € 224,- excl. BTW en excl. montage
200 x 100cm: € 268,- excl. BTW en excl. montage
  
Dynamische driehoeksbanner
Enkelzijdig bedrukt reclamedoek gespannen in een aluminium frame en verzwaard aan beide zijden. De ideale oplossing om verschillende uitingen gemakkelijk per dag of week te laten variëren. Deze zie je bijvoorbeeld bij de Texaco tankstations.
  
Triaflex

De Triaflex is een licht aluminium driehoekprofiel, speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig samenstellen van spandoekframes.

Voorbeeldprijzen
100x100cm: € 225,- excl. BTW en excl. montage
200x100cm: € 258,- excl. BTW en excl. montage