Spandoek

Categorie:

Beschrijving

Uitvoeringen

  • Frontlit 450 gr/m²
  • Blackout 650 gr/m²
  • Mesh 310 gr/m²
  • Polyester 115 gr/m²

Spandoek

Een spandoek is erg veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld ter promotie van een actie, om jouw merk te versterken, voor evenementen of op bouwplaatsen. De spandoeken zijn voor in- en outdoor gebruik, enkel- en dubbelzijdig verkrijgbaar en water- en UV-bestendig. Het doek zelf is verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen, namelijk PVC-frontlit, (dubbelzijdig) blockout, mesh of polyester spandoek. Allen zijn full color te bedrukken met jouw eigen ontwerp. De afmetingen zijn zelf naar wens te bepalen.

Frontlit: 450 gr/m²
Sterk en duurzaam spandoek met brandvertragende werking. Frontlit PVC spandoeken zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, full color te bedrukken en te vergelijken met vrachtwagenzeildoek.

Blockout: 650 gr/m²
Deze PVC spandoeken, die dankzij een zwarte tussenlaag geen licht doorlaten, kunnen aan beide kanten bedrukt worden. Als u de voorkant van het dubbelzijdig bedrukte spandoek bekijkt, dan kunt u de bedrukking aan de achterzijde niet zien (zelfs niet bij fel zonlicht).

Mesh: 310 gr/m²
Mesh spandoeken zijn geperforeerde PVC doeken. Dit zijn geveldoeken op maat gemaakt en voorzien van kleine gaatjes. Deze spandoeken zijn ideaal voor bijvoorbeeld kantoorpanden, bouwhekwerken etc. Door de kleine gaatjes in het doek kunt u nog naar buiten kijken zonder dat de reclameboodschap van het spandoek verloren gaat.

Polyester: 115 gr/m²
Deze spandoeken zijn uitermate geschikt voor (tijdelijke) promotie van uw merk, product, bedrijf etc. Ze zijn gemaakt van 3-draads glanspolyester en kunnen full color geprint worden (digitaal of zeefdruk). Een prima kwaliteit reclamedoek voor uw spandoeken met een glansafwerking. Dit doek is lichtdoorlatend en is zeer sterk en daardoor geschikt voor veel weertypes.

 

Afwerkingen naar keuze: ringen standaard om de 25 cm, tunnelzomen of schoon afgesneden