Bouwborden

U ziet ze regelmatig langs de weg: bouwborden. Een makelaar of een aannemer maakt er regelmatig gebruik van. Ze springen in het oog en zijn een ideaal middel om reclame te maken of een boodschap over te brengen langs de weg. Signframing levert op maat gemaakte bouwborden voor al uw reclame-uitingen, tegen een scherpe prijs en van een uitstekende kwaliteit.

Onze bouwborden zijn toepasbaar voor tijdelijke bouw&steiger reclame alsmede voor permanente reclame langs de weg of tegen een (bedrijfs)pand. Een bouwbord wordt gemaakt van een uitstekende kwaliteit aluminium. Aluminium is goed bestand tegen weersinvloeden, heeft een laag gewicht en een mooiere uitstraling dan bijvoorbeeld hout of kunststof. Ieder bouwbord kan geheel op maat voor u worden gemaakt. Als de bodem geschikt is kunnen we indien gewenst betonplaten neerleggen voor een stabiele ondergrond. Vervolgens verankeren we de bouwframes stevig op de betonplaten.

Signframing werkt door heel de Benelux en gelooft nog in een 'ouderwetse' service waarbij de klant koning is. Kijkt u gerust eens rond op onze website. Wij kunnen u naast bouwborden een breed scala aan reclameframes leveren. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs. Vul het contactformulier of neem vandaag nog telefonisch contact met ons op.

Sign Framing

ARCHIMEDESBAAN 10
3439 ME NIEUWEGEIN
TEL 030-7601700
FAX 030-6050456
info@signframing.nl