Bouwbord

Categorie:

Beschrijving

Uitvoeringen

  • Aluminium frame met doek
  • Aluminium constructie met beplating
  • Containerframe

Bouwborden

Ben jij op zoek naar bouwborden voor jouw bouwproject? Een bouwbord van Sign Framing staat als een huis. Breng alle belangrijke informatie rondom jouw project onder de aandacht van voorbijgangers. Bekijk ons aanbod!

Bouwborden voor jouw project

Onze bouwborden zijn bestand tegen weer & wind. Ze worden op betonplaten geplaatst of verankerd in de grond. Plaatsing tegen of op een (zee)container is ook mogelijk.

Een pand te koop of te huur? Ook hier gebruik je een bouwbord van Sign Framing. De borden zijn in te zetten voor tal van verschillende doeleinden. Benieuwd wat een bouwbord voor jouw project kan doen? Bekijk onze projecten!

De borden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten:

  • Aluminium buizenframe met doek
  • Aluminium buizenframe met beplating
  • Containerframe

Bouwborden bestellen?

Bestel bij ons bouwborden van hoge kwaliteit. Door de full color bedrukking ziet iedere voorbijganger duidelijk dat er gebouwd, verbouwd of gerenoveerd wordt. Wij zorgen voor de montage van het bord.

Is het pand verkocht of verhuurd? Dan kunnen wij het bord naar wens aanpassen met een sticker of een nieuw doek.

Is het project afgerond? Dan verwijderen wij het bouwbord!

Huur of koop van een bouwbord is beide mogelijk. Bouwborden zijn een ideaal communicatiemiddel voor makelaars, projectontwikkelaars, gemeenten, bouwbedrijven, aannemers en woningcorporaties. Geef bijvoorbeeld informatie over de duur van het project of hoe het resultaat eruit komt te zien. Houd voorbijgangers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Heb je vragen over de bouwborden? Of wil je graag een bouwbord bestellen? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via 030-760 1700, via Whatapp op 06-11850860 of stuur een mail naar info@signframing.nl. Wij geven graag advies!