Blog

Verlicht V-bord

Verlicht V-bord

Verlicht V-bord

V-bord verlicht

Met dit verlichte V-bord of makelaarsbord trekt u, ook als het donker is, de aandacht van het publiek. Of u nu een pand in de verkoop heeft, een restaurant wilt aanprijzen of een concert wilt aankondigen; aandacht trekken is heel belangrijk. Dit kan door een website of heel traditioneel via een folder maar het valt of staat met opvallen. Maar het kan ook anders! Signframing heeft een prachtig product ontwikkeld waarbij de promotie driedimensionaal is én verlicht. De basis van dit product is een traditioneel makelaarsbord.

Makelaarsbord

Dit verlichte V-bord is zeker niet alleen voor makelaars. Denk bijvoorbeeld aan een concertaankondiging, een tijdelijke actie of aankondiging van een nieuwe kaart. Oneindig veel mogelijkheden. Het bijzondere aan dit V-bord of makelaarsbord is dat het V-bord verlicht wordt door middel van led-verlichting. Het ledpaneel wordt aan de binnenzijde met zuignappen op het raam bevestigd.  

Ledverlichting

Doordat het ledpaneel drie verschillende afmetingen heeft, is het ledpaneel voor elk bord geschikt. Ook uw bestaande borden kunnen met dit ledpaneel worden verlicht. U kunt uw bord gewoon aan de buitenkant van het raam bevestigen zoals u gewend bent. Het led-paneel wordt op dezelfde simpele wijze met zuignappen geplakt aan de binnenkant van het raam. De verlichting kan ingesteld worden in verschillende kleuren (helder wit, zacht wit of geel wit) met als optie een timer. Omdat het ledpaneel apart is van het V-bord, kan het ledpaneel meerdere malen worden gebruikt. Is de actie geweest of is het huis verkocht? Een ander V-bord ontwerpen en het ledpaneel is weer te gebruiken voor een hele nieuwe uiting. Past de afmeting van het ledpaneel toch niet? Vraag een offerte aan voor uw gewenste formaat.  

Afmetingen

Het ledpaneel is een vierkant paneel van 11, 14 of 19 cm. Iedere hoek is voorzien van een zuignap.   De ledverlichting op het ledpaneel zorgt voor een prachtig resultaat en is energiezuinig.

Nieuw duurzaam frame

Innoframe

Nieuw duurzaam frame

innoframe

Innoframe

  • Wilt u eens wat anders op uw gevel?
  • Het ronde stalen of aluminium buizenframe heeft u nu wel gezien?
  • Een duurzame oplossing voor een uiting op uw gevel?

Het Innoframe van Sign Framing biedt de oplossing!

Sign Framing voert vanaf 1 november nieuwe materialen voor het ontwerpen en maken van frames. Ons Innoframe is gemaakt van afvalhout gecombineerd met een milieuvriendelijke thermoharder. Het resultaat is een zeer duurzaam frame met uitzonderlijke mechanische eigenschappen. De levensduur is vrijwel onbeperkt. En als het frame onverhoopt overbodig is geworden dan kan het direct weer hergebruikt worden.

Uitvoeringen

Het Innoframe wordt gemaakt van vierkante buizen welke in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Op aanvraag zelfs in elke gewenste kleur.

Kleur

Het frame is standaard verkrijgbaar in 2 kleuren:
  • Naturel
  • Zwart

Afwerking

Het frame kan glad of geborsteld worden afgewerkt. Kiest u voor een geborstelde uitvoering dan heeft u een frame met een authentieke houten uitstraling.
Koppelingen
Om het frame in elkaar te zetten kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden:
Haakse verbinding
Door een haakse verbinding toe te passen krijgt het frame een strakke uitstraling. De speciaal door ons ontwikkelde binnenkoppeling zorgt er voor dat de vierkante buizen gemakkelijk te koppelen zijn. De buiskoppelingen zijn niet zichtbaar.
Opzetkoppeling
Het frame is ook te koppelen door middel van een opzetkoppeling. Deze opzetkoppeling is alleen verkrijgbaar in zwart. Door het gebruik van deze koppeling is het frame ook eenvoudig te demonteren. Ook zorgen de zwarte koppelingen voor een speels effect.

Kortom: Innoframe staat voor duurzaamheid in combinatie met een prachtig design.

Bent u geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!